Pohankové veganské waffle

Snadný recept na výborné bezlepkové veganské waffle.

veganské waffle
1 malá hruška, nastrouhaná nahrubo 120 g
1 hrnek pohankové mouky 120 g
1 hrnek sójového mléka s vápníkem 240 g
1 lžíce javorového sirupu 20 g
1 lžička citronové šťávy 3 g
1 lžička kokosového oleje 4,5 g
1 lžička jedlé sody 4 g
1/2 lžičky skořice 1 g
2 lžíce jablečné přesnídávky 25 g
špetka soli
  1. V míse prošlehejte sójové mléko a citronovou šťávou, nechte odstát přibližně 5 minut.
  2. Přimíchejte rozpuštěný kokosový tuk, javorový sirup a jablečné pyré. Do mísy poté přesijte i mouku smíchanou s jedlou sodou a špetkou soli.
  3. Směs opatrně promíchejte tak, aby v ní nebyla žádné suchá místa. Nakonec vmíchejte hrušku nastrouhanou nahrubo. Pečte dozlatova ve wafflovači nebo na pánvi jako lívance.
Facebook Instagram Youtube

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Souhlasím