Budapešťská pomazánka

Pomazánková klasika ve vegan verzi, skvělá na svačinu i na chlebíčky jako pohoštění.

SDÍLET:
budapešťská pomazánka

Potřebujeme na 3 porce:

1 kostka bílého tofu

180 g

1 větší červená kapie

150 g

1 menší cibule

70 g

3 lžíce Flora Linie

60 g

1 lžička jablečného octa
1 lžička mleté uzené papriky
sůl a pepř dle chuti
  1. Kostku tofu rozdrobíme prsty na menší kousky. Kapii nakrájíme na menší kousky a společně s tofu, Florou Linie a jablečným octem rozmixujeme tyčovým mixérem na hrubší konzistenci. Cibuli nakrájíme na drobné kostičky a přimícháme do pomazánky.
  2. Ochutíme solí, pepřem a mletou uzenou paprikou. Podáváme s žitným chlebem a čerstvou zeleninou.

Tento recept vznikl ve spolupráci se značkou rostlinného tuku Flora, který je svým složením vhodný také pro vegany.

Facebook Instagram Youtube

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Více informací

Souhlasím